KARIN ADELSKÖLD

Skratta med Karin

Skrattövningar/skrattyoga

Ett roligt sätt att skratta tillsammans i grupp för att må bra, ha kul och testa något nytt är att göra skrattövningar tillsammans. Karin har utbildat sig till skrattyogainstruktör hos den indiska läkaren Dr Madan Kataria som var den som uppfann skrattyogan på 90-talet. Övningarna kan pågå från 5 minuter till ett helt pass på 40 minuter. Antingen som enstaka skrattövningar eller som ett helt skrattyogapass som också inkluderar andnings- och stretchövningar.


Humorretreat/workshops/kurser

Lär dig humorns grunder under en halvdag eller ägna en hel helg åt att utforska din egen humor och få in mer skratt i ditt liv. Karin håller humorretreats, skrattspa och standuputbildningar. Håll utkik efter nya datum på Karins instagram.


Det går också bra att boka Karin för att hålla humorkurser eller workshops på din arbetsplats.


Standup

Karin har uppträtt på Sveriges och Norges största standupscener sen 2008. Karin skämtar oftast om sitt eget liv och samtiden men hon specialskriver också skämt så att det passar situationen och dog som uppdragsgivare. En standupakt kan vara allt i från 15 minuter till 40 minuter, beroende på tid och tillfälle.